Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-03@13:16:54 GMT

علی کریمی را برای مردم نگه دارید!

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۲۲۴۰۵

علی کریمی را برای مردم نگه دارید!

«با علی [کریمی]رفته بودیم بانک. برای یک کار اقتصادی لازم بود از حساب پول برداریم. در بانک همه او را می‌شناختند. از مسئول باجه بگیر تا رئیس بانک همه با او خوش و بش می‌کردند. رئیس بانک و مسئول یکی از صندوق‌ها از آن استقلالی‌های تیر بودند. از همان اولی که وارد بانک شدیم با کریمی کل‌کل کردند تا لحظه‌ای که بیرون برویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی [کریمی]باید چهارمیلیون‌و ۷۰۰ از بانک برمی‌داشت. برای کاری که می‌خواستیم انجام دهیم حداقل پول لازم همین بود. پول را که گرفت از بانک خارج شدیم. هنوز خیلی از بانک دور نشده بودیم که یک پیرزن را گوشه خیابان دیدیم. به نظر گدا می‌آمد. می‌دانستم که علی [کریمی]دست به خیر دارد. سریع کنار زد و سراغ پیرزن رفت. طفلک نای حرف‌زدن نداشت. نه پول می‌خواست نه کمک؛ فکر کنم از حال رفته بود. به او کمک کردیم که از جایش بلند شود. نایلون داروهایش کمی آن طرف‌تر افتاده بود. علی [کریمی]داروهایش را به او داد و با اصرار سوارش کرد و او را به خانه‌اش رساند. خانه‌شان قدیمی بود، وارد خانه شدیم، همسر پیرزن هم روی یک تکه پتو خوابیده بود. علی به پیرزن نزدیک‌تر بود و با او حرف می‌زد. زیاد از حرف‌هایی که می‌زدند سر در‌نمی‌آوردم. پیرمرد و پیرزن را تنها گذاشتیم و از خانه بیرون آمدیم.

در مسیر برگشت اصلا حرف نمی‌زد. مشخص بود که حوصله ندارد. به پمپ بنزین رفتیم که بنزین بزنیم. بعد از اینکه بنزین زدیم، علی از مسئول پمپ پرسید کارتخوان دارند یا نه. مسئول کلی تعارف کرد و گفت که نمی‌خواهد پول بگیرد، اما کارتخوان نداشتند. من به جای او پول بنزین را حساب کردم. پیش خودم می‌گفتم نگاه کن همین الان چهار میلیون پول گرفت نمی‌خواهد خرج کند. پیگیرش شدم که دنبال کارمان برویم. بیرون پمپ بنزین، اما گفت امروز نمی‌خواهد این کار را بکند. کلی بهانه آورد و گفت که ظهر شده، آخرش هم گفت پول ندارد که بدهد. گفت که فردا کارمان را انجام بدهیم. همین یک ساعت پیش چهارمیلیون‌و ۷۰۰ از بانک پول گرفته بودیم، ولی معلوم بود که دیگر پولی در جیبش نمانده است... من که ندیدم علی پول‌ها را در خانه آن پیرمرد و پیرزن گذاشته باشد. نمی‌دانم آن‌ها تا الان پول‌ها را پیدا کرده‌اند یا نه. اصلا فهمیده‌اند که این پول‌ها را چه کسی آنجا گذاشته. خیلی راحت از هم خداحافظی کردیم و جدا شدیم».

این متن از روی گفته‌های یکی از دوستان کریمی تنظیم شده. متنی که اسفند ۱۳۹۱ در روزنامه تماشا کار شده است. خودش گفته و خبرنگار هم نوشته که علی کریمی هرگز دوست نداشته این اتفاقات منتشر شود، ولی در توضیح آمده که منتشرنشدن این اقدام خیرخواهانه علی کریمی هم چندان درست به نظر نمی‌آید.

از اسفند ۱۳۹۱ که آن موضوع مطرح و سروصدای زیادی در رسانه‌ها به پا کرد (به‌طوری‌که حتی با واکنش علی دایی همراه شد و گفت که به این اقدام علی کریمی افتخار می‌کند) تا اسفند ۱۳۹۹ که اقدام تازه علی کریمی دوباره مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته، هشت سال می‌گذرد، ولی در این هشت سال و چه بسا سال‌های قبلش، علی کریمی برخلاف بسیاری از چهره‌های مخالفش، تغییری نکرده و همچنان کنار مردم ایستاده است.

ماجرای تازه که اسفند ۱۳۹۹ رقم خورده، اما موضوعی است که تقریبا همه از آن اطلاع دارند: درست در روز‌هایی که او سودای ریاست بر فدراسیون فوتبال به سرش زده بود، به جای حضور در تلویزیون ترجیح داد تا وارد یک برنامه اینترنتی شود و برنامه‌هایش را آنجا برای مخاطبان فوتبال شرح دهد. درست در ساعاتی که سه رقیب در تلویزیون ملی مشغول شرح برنامه برای اخذ رأی بودند، علی کریمی به دنبال جمع‌کردن کمک مالی برای کودکان نیازمند بود! شرط حضورش در آن برنامه اینترنتی به جای اینکه تبلیغ گسترده برای خودش و برنامه‌هایش باشد، اختصاص ۲.۵ میلیارد تومان به کودکان نیازمند بود تا از این طریق بتواند برای آن‌ها تبلت تهیه کند. او این کمک‌ها را برای خیریه علی‌بن ابی‌طالب می‌خواست که مدیریتش بر عهده رسول خادم است. البته این تنها کمک علی کریمی به این خیریه که تمرکزش را روی استان سیستان‌و‌بلوچستان گذاشته، نیست و او پیش‌تر در امر مدرسه‌سازی در این منطقه هم رسول و دوستانش را کمک کرده است.

در عوض با علی کریمی چه رفتاری شد؟ برنامه اینترنتی او از سوی ساترا مجوز پخش نگرفت تا تلویزیون که مجوز‌های ساترا مستقیم زیر نظر آن صادر می‌شود، از دیدگاه خودش برای علی کریمی قدرت‌نمایی کند و از او که گفته بود حضور در برنامه شبکه سه «نمایشی» است انتقام گرفته باشد!

البته شاید رفتار فوتبالی‌ها با علی کریمی در انتخابات فدراسیون فوتبال از رفتاری که ساترا با او کرد هم کمی زننده‌تر بود، چون از بین نزدیک به ۲۸ رأی فوتبالی‌ها در مجمع فدراسیون فوتبال، علی کریمی فقط ۹ رأی به دست آورد تا پایین‌تر از بقیه کاندیدا‌ها به کار خودش در انتخابات فدراسیون فوتبال پایان دهد. علی بعد از خروج از سالن انتخابات در جمع خبرنگاران ایستاد و گفت که «کارش با فوتبال تمام شده است». این جمله‌اش شاید برای عده‌ای که حضور کریمی و کریمی‌ها را خطرناک می‌دانستند، خبر خوبی باشد، ولی واقعیت می‌تواند خطرناک و دلهره‌آورتر از چیزی باشد که فقط در فوتبال رقم می‌خورد.

علی کریمی را حالا رفته‌رفته در مسیری قرار می‌دهند که پیش‌تر علی دایی و عادل فردوسی‌پور را در آن انداخته‌اند؛ مسیری که به نظر می‌رسد دستور مشخصی دارد: حذف چهره‌های محبوبی که مردم آن‌ها را دوست دارند.

علی کریمی به غیر از اقدام‌های بی‌شمار خیرخواهانه‌ای که انجام داده، در تمام اتفاقات سیاسی و اجتماعی چند سال اخیر با زبان تندی که داشته کنار مردم ایستاده و برای منافع آن‌ها دست‌کم در فضای مجازی جنگیده است؛ انتقاد از مدیریت بحران در بلایای طبیعی تا به‌نقد‌کشیدن محمود احمدی‌نژاد و بعد هم حسن روحانی. علی کریمی همان‌قدر که فدراسیون فوتبال را زیر سؤال برده از بقیه موارد اجتماعی که مردم را هم آزار داده انتقاد کرده و واهمه‌ای از این نداشته که شاید این زبان سرخ سر سبزش دهد به باد. شاید حرکت در همین مسیر است که حالا عده‌ای منتظر هستند تا علی کریمی به غیر از فوتبال حرف بزند و بگوید «دیگر کاری با درد‌های مردم ندارد!».

منبع: فرارو

کلیدواژه: گیتی موسوی لیونل مسی مهرداد میناوند علی انصاریان علی کریمی علی دایی فردوسی پور فدراسیون فوتبال علی کریمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۲۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است

رئیس سازمان مدیرت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی برای فعالان اقتصادی مشکل‌زا‌ شده است. - اخبار استانها -

مرتضی بهزادفر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد با اشاره به اولویت‌های سال مشارکت مردم در جهش تولید اظهار داشت: یکی از حوزه‌های فعالیت مردم در استان خراسان شمالی حوزه کشاورزی در روستاهاست. 

وی افزود: باید تامین مالی از جمله تامین سرمایه ثابت و سرمایه در گردش برای تولید فراهم شده باشد تا بتوانیم در تولید به توفیقات خوبی دست پیدا کنیم. مطالعات دقیق علمی نشان می‌دهد در استان خراسان شمالی بخش خصوصی به شدت وابستگی به تسهیلات تکلیفی و منابع بانکی است که باید این منابع با سهولت در اختیار فعالان بخش خصوصی قرار بگیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: متاسفانه بانک‌های استان از منابع محدودی برخوردارند و این موضوع برای بخش خصوصی و فعالان اقتصادی مشکلاتی را فراهم کرده است. فاصله زمانی درخواست فعالان  تا اعطای تسهیلات بسیار زیاد شده و این اختلال باعث عدم رونق بخش خصوصی و فعالیت‌های اقتصادی است.

بهزادفر ادامه داد: در بخش کشاورزی صندوق‌های حمایت مالی از کشاورزان ایجاد شده که در این بخش 51 درصد منابع مرتبط با مردم و باقی منابع دولتی است که مردم در ساده‌ترین حالت ممکن می‌توانند از این صندوق استفاده بکنند. در دو سال اخیر منابع صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان و شهرستان‌ها بسیار خوب بوده و با برنامه‌ریزی دولت تقویت این صندوق‌ها در سال 1403 در اولویت است و ساز و کار این صندوق‌ها بسیار ساده‌تر از ساز کار بانک‌هاست.

وی با بیان اینکه تامین مالی یکی از الزامات جدی تحقق شعار سال است و باید برای این موضوع در سطح ملی و استانی راهکارهای ویژه‌ای دیده شود و تصریح کرد: 30 درصد اقتصاد استان خراسان شمالی وابسته به روستاست و بیش از 45 درصد از جمعیت استان در روستاها ساکن هستند و به همین خاطر در سند توسعه استان خراسان شمالی در سال 1403 یکی از فصل‌های مهم بحث توسعه روستایی است. در این زمینه جزو استان‌های پیشرو هستیم که سندهای مرتبط با برنامه هفتم نیز در استان در حال انجام است. اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی در استان در حال انجام است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی ادامه داد: در این طرح با مشارکت مردم مدلی طراحی شده است که نظام تصمیم‌سازی از دل جوامع محلی بیرون آمده و مردم منابع اقتصادی را پای کار آورده٬ دولت نیز در این میان بخش تسهیلگری را بین مردم و بخش خصوصی و فعالان اقتصادی بر عهده دارد. از سوی دیگر بنا داریم تولیدات مردم به خوبی به بازار معرفی و در بازار دیده و به فروش برود در این مدل اتصال دقیق بازار به جوامع محلی مورد توجه است.

وی افزود: 15 نهاد دولتی و غیردولتی در بحث روستا در حال فعالیت هستند که متاسفانه بخش زیادی از این فعالیت‌ها همسو نیست و باید منابع تجمیع و فعالیت‌ها همسو شود تا اقتصاد روستایی به ویژه در استان خراسان شمالی با ایجاد زنجیره‌های تکمیلی راهبردی شکوفا شود.

انتهای پیام/311/.

دیگر خبرها

  • رادان: مردم افتخار کنید رئیس‌جمهوری دارید که برایش تکلیف مهم است
  • رادان: مردم افتخار کنید رئیس‌جمهوری دارید که برایش تکلیف مهم است/ بیشترین کسانی که در طرح نور و لایحه عفاف و حجاب تلاش کردند، نمایندگان اصفهان بودند/ ما به سبک خودمان آزادی برای احیای دینمان را ایجاد می‌کنیم
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • کریمی: منتظر صحبت ما هستند تا محروم کنند!
  • در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • استفاده از منابع مسدودی آزادشده ارزی کلید خورد
  • سیگنال بانک مرکزی به بازار ارز/ استفاده از منابع مسدودی آزادشده ارزی کلید خورد