Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@05:43:18 GMT

ماجرای قبض برق میلیونی علی کریمی

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۸۴۵۳۱

ماجرای قبض برق میلیونی علی کریمی

مبلغ قبض برق خانه علی کریمی برای یک ماهه چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تومان صادر شده است که توجه کاربران شبکه‌های اجتماعی را به خود جلب کرد.

خبرگزاری میزان - روزنامه خراسان نوشت: علی کریمی بازیکن سابق فوتبال کشورمان تصویری از قبض برق خانه خود را در اینستاگرامش به اشتراک گذاشت و از این که با توجه به قطع و وصل شدن برق و خاموشی‌ها برایش قبض برق آمده و اخطار هم داده شده است، گلایه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما نکته‌ای که توجه کاربران شبکه‌های اجتماعی را به خود جلب کرد، مبلغ قبض برق خانه علی کریمی بود که برای یک ماه چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تومان صادر شده است! بسیاری از کاربران در کامنت‌هایی زیر پست علی کریمی پرسیدند: «آیا در خانه ماینر دارید و در حال استخراج بیت کوین هستید؟! چرا این قدر مبلغ قبض خانه شما زیاد است؟» برخی دیگر از کاربران نیز این اتفاق را دستمایه طنز قرار دادند و از این که علی کریمی در خانه چه می‌کند که مبلغ قبض برقش زیاد است، متعجب شده اند، اما امروز می‌خواهیم به میزان یارانه پنهانی بپردازیم که به ازای هر کیلووات در حال پرداخت شدن است. همچنین واکنش سخنگوی شرکت برق را درباره قبض برق خانه علی کریمی نوشته ایم.

هر کیلو وات برق چقدر تمام می‌شود؟

هزینه تمام شده تولید و توزیع هر کیلووات ساعت برق، رقمی حدود ۳۰ درصد یک یورو در دنیا محاسبه می‌شود که با احتساب هر یورو ۳۰ هزار تومان، قیمت واقعی برق معادل هر کیلووات ساعت، ۹ هزار تومان است.

یارانه پنهان قبض برق خانه کریمی چقدر است؟

همان طور که گفتیم، قیمت تمام شده هر کیلو وات برق ۹ هزار تومان است. کافی است این مبلغ را ضرب در ۶۲۸۰ کیلووات ساعت مصرف خانه علی کریمی کنیم و مبلغ چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تومان را از آن کم کنیم تا یارانه پنهانی را که به این قبض داده می‌شود، پیدا کنیم. با یک حساب سرانگشتی می‌بینیم که فقط در این پلاک ماهانه ۵۲ میلیون تومان یارانه پنهان وجود دارد.

واکنش سخنگوی شرکت برق

مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق کشور در این باره به باشگاه خبرنگاران گفته: «منزل آقای کریمی بسیار بزرگ است و عمارت تلقی می‌شود و دارای برق ۱۰۰ آمپر سه فاز خانگی است. متوسط مصرف ماهانه این پلاک در کل دوره‌ها بیش از ۷۰۰۰ کیلووات ساعت بوده است.» او در پایان هم گفته که امثال این عمارت‌ها زیاد است و در شرایط کمبود باید به اجبار برق صنایع قطع شود و سپس تبعات گرانی را هم به بار بیاورد.» البته بعد از اظهار نظر سخنگو‌ی توانیر، علی کریمی دوباره به آن واکنش نشان داد.

مشکل کجاست؟

این که برخی خانه‌ها به دلیل وسعت و امکانات شان به برق سه فاز نیاز دارند، چیز عجیبی نیست و نباید مردم را برای استفاده از امکاناتی که دارند محروم کرد، اما متاسفانه این اتفاق نشان می‌دهد صنعت برق تدابیر مناسبی برای مشترکان پر مصرف نیندیشیده است و یارانه‌ها به طور عادلانه تقسیم نمی‌شود. قطعا باید نظام تعرفه بندی درست شود و به نظر می‌رسد در شبکه‌های اجتماعی قبل از این که علی کریمی را محکوم کنند باید به نظام تعرفه گذاری خرده بگیرند، چون علی کریمی به دنبال استفاده از امکاناتی است که در اختیار دارد و برای آن هم حاضر است پول پرداخت کند و مشکل در تعرفه هاست نه علی کریمی! زیرا تا زمانی که تعرفه برق افراد پرمصرف با افراد کم مصرف یکی است هیچ رغبتی در پرمصرف‌ها که عمدتا جزو طبقات بالای جامعه هستند برای کاهش مصرف وجود نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: سرگرمی‌های خانگی برای ساعات خاموشی

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: مصرف برق علی کریمی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مصرف برق علی کریمی خانه علی کریمی کیلووات ساعت قبض برق خانه هزار تومان مبلغ قبض

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۴۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟

تین نیوز

ابهامات و عدم شفافیت این سوال را مطرح می کند که اپراتور ایرانسل با مزایده میلیونی خط های رند تلفن همراه بر تنور گرانی های قمار گونه و سودجویی عده ای خاص میدمد؟

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.
خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.
بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.
اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می رسد.


این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه جا می شود که البته روزانه بر قیمت خط های رند هم افزوده می شود در حالی که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره های گران قیمت تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ماجرای تلخ حبس طاقت‌فرسا زن زباله‌گـرد در میان دیوارهای ساختمان متروک | تصاویر
  • ماجرای مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟/ ببینید وقتی قانون تصویب شود چقدر باید مالیات بدهید؟ (فیلم)
  • سهمیه ارز حج ۱۴۰۳؛ تفاوت ۱۰ میلیونی یورو دولتی و آزاد
  • محمد کریمی، کاپیتان سپاهان: هر تیمی جای ما بود، تا اینجا هم دوام نمی‌آورد / فیلم
  • قیمت تارا در بازار امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • ماجرای قتل غزاله و اعدام آرمان؛ رابطه‌ای بی فرجام
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • هدیه ۲ میلیونی وزیر آموزش و پرورش به حساب معلمان واریز شد
  • جریمه ۲۰۰ میلیونی و یک اخطار برای تراکتور